sohbet
radyo dinleKulaklığını tak müziğin tadına var!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest rss

Harun Batıbeyi – “Sanma” Tüm Digital Platformlarda

Harun Batıbeyi – “Sanma” Tüm Digital Platformlarda

Harun Batıbeyi ; Müzik Sektörüne çok iddialı ve hızlı bir giriş yaptı.

 

Seyhan Müzik etiketiyle yayınlanan ilk teklisi “Sanma” ile Pop Müzik yeni bir star ihtiyacını karşıladı yorumlarını da beraberinde getirdi.

 

Ağrı’da dünyaya gelen Sanatçı Harun Batıbeyi ‘nin Müzik tutkusunu keşfetmesi ise annesinin hediye ettiği orgla başladı.Böylelikle ilk enstrümanını çalmaya da başlayan genç sanatçı daha sonra kendisine 15 yıl eşlik edecek ve içindeki cevheri adeta ortaya çıkaracak gitar ile yorumcu kimliğini de ispatlamış oldu.

 

 

 

Söz ve Bestesi Güven Güreşci imzası taşıyan “Sanma” Harun Batıbeyi için selam niteliğinde görünse de ; diğer projelerinin hazırlıklarının şimdiden bittiğinin habercisi olma yolunda.

 

Güven Güreşci ismini sık sık duyacağımızı belirten genç sanatçı Harun Batıbeyi “ Güven’nin söz ve besteleri sadece beni değil dinleyen herkesi heyecanlandırıyor” diyor.

 

“Sanma” için büyük bir ekibin özveri ile çalıştığını söyleyen Batıbeyi ; Proje Koordinatörlüğünü Ersin Es’e emanet etmiş.Düzenleme ve Aranje’de ise başarılı bir isim daha Cüneyt Yalmaz ismi göze çarparken klibin yönetmen koltuğunda ise Erkan Nas var.

admin 88
Cevap bırakın